Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χειροθεραπευτική (Manual Therapy)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι στόχοι μας

 
Ο στόχος μας είναι όλες μας οι γνώσεις, οι εμπειρίες και ο άρτιος εξοπλισμός μας να τεθούν στη διάθεση των ατόμων που τα έχουν ανάγκη.

  • άτομα μετά από τραυματισμούς ή μετά από ορθοπεδικές επεμβάσεις
  • άτομα με νευρολογικές - κινητικές διαταραχές
  • άτομα με χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους
  • άτομα που τους έχει συστηθεί να βελτιώσουν την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση με ασφαλή τρόπο, ώστε να μη χειροτερεύσουν προυπάρχοντα προβλήματα υγείας ή να δημιουργήσουν τυχόν τραυματισμούς
  • αθλητικά γκρουπ για αποθεραπεία και εξειδικευμένη ενδυνάμωση

Όμως όλα τα μηχανήματα και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις δεν θα είχαν κανένα νόημα από μόνα τους αν δεν υπήρχε ο ανθρώπινος παράγοντας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι συνεχώς εμπλουτιζόμενες γνώσεις μας, το έμπειρο προσωπικό μας και κυρίως το αληθινό ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο είναι αυτά που θα δώσουν αξία και θα κάνουν αποτελεσματικά όλα τα παραπάνω.

Για μας ο ασθενής και γενικότερα ο άνθρωπος που μας επισκέπτεται είναι μοναδικός και έτσι αντιμετωπίζεται. Αξιολογείται η κατάσταση του με χειροθεραπευτικές μεθόδους και αποφασίζεται σε συνεργασία με τον γιατρό του το είδος και ο αριθμός των θεραπειών που έχει ανάγκη για να οδηγηθεί στο μέγιστο εφικτό σημείο της αποκατάστασης του το συντομότερο.
 
 
 
 
Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χειροθεραπευτική (Manual Therapy)
 
Ιωάννου Αλεξίου 6
34100 Χαλκίδα
 
Τηλέφωνο: +302221087065
 
Κινητό τηλέφωνο: +306947371661
 
Φαξ: +302221087065
 
Ωράριο Λειτουργίας: